Gästens upplevelse börjar hemma

Guest experience lifecycle

The guest experience lifecycle

The Guest Experience Lifecycle: en halvdags workshop om hur du kan jobba proaktivt och kommunicera bättre med dina potentiella gästerna och gäster på plats under flera tillfällen i gästens upplevelsecirkel. Våra gäster följer visa steg i the guest experience lifecycle. Från att googla till en bokning och från att köpa en aktivitet på plats till att skriva en bedömning när de är hemma igen.
Syftet är att våra gäster stanna längre och köpa mer aktiviteter på plats.

The guest experience lifecycle i praktiken

Under the guest experience lifecycle workshoppen jobbar vi med de olika stegen i upplevelseprocessen som våra gäster går genom. Från att dem Googlar och letar på nätet till check-in och från vistelse, bokning av extra aktiviteter på plats till hemkomst och bedömning.

Kan gästerna hitta oss? Hemsida? Researrangör? Facebook? En blogg?
Hur kan vi komma i kontakt med de och ser till att de får rätt information i varje steg av cirkeln? Vad kan vi göra proaktivt för att hjälpa våra gäster att ta beslut?
Mer försäljning. Bokning och betalning på plats. Praktiska förebilder och övningar.

Cirkeln är rund

Resultat: Du förstår hur gästens upplevelsecirkel fungerar. Ökad kunskap om när och hur du kan kontakta gästen i de olika stadier. Planering och prioritering om hur du kan använda olika enkla hjälpmedel såsom sociala medier, mejl, hemsidan och bedömningssiter. Du åker hem med praktiska tips och färdiga mallar du kan använda i din verksamhet.
Guest experience lifecycle full

Om workshoppen

Var: Sverige och Norge
Utmärkt för: turistföretag, region, destination, kommun eller annan organisation / grupp inom turistindustrin som vill öka kunskapsnivån.
När: efter överenskommelse
Grupp: max 20 deltagare
Tid: Halvdag – valfritt på svenska eller engelska
Pris: 9 500 kr ex moms.
Eventuella resekostnader och boende tillkommer

INFORMATION OCH BOKNINGAR

Skapa upplevelser! Ett 2 minuters exempel från Pike Place Market i Seattle.
Kolla våra workshoppar.